Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Βοήθεια , κλέφτες!



Ζώα κλέφτες! Το έχουμε δει πολλές φορές το πονηρό σπουργιτάκι που κλέβει κυριολεκτικά απ΄το στόμα μιάς δεκαοχτούρας  ένα ψίχουλο. Μιά γάτα  να βουτάει ένα μπαρμπούνι απ΄το τραπέζι της κουζίνας και να εξαφανίζεται. Τον λαίμαργο σκύλο μας ν΄  αρπάζει το μπριζολάκι και να το κατεβάζει αμάσητο. ΄Ομως  δεν είχα συναντήσει την περίπτωση ενός γλάρου που έχει ειδική προτίμηση στο να κλέβει μόνο Doritos από το ράφι ενός καταστήματος. Δείτε το βίντεο


' Οπως επίσης δεν είχα ξαναδεί γάτα διαρρήκτη με προτίμηση στα είδη ενδύσεως. Η γάτα αυτή έχει αναστατώσει μιά ολόκληρη γειτονιά..Μόλις πέφτει η νύχτα εξορμά και επιστρέφει στο σπίτι της με λάφυρα την μπουγάδα του γείτονα, τα παιχνίδια των παιδιών τους , τα παπούτσια τους, ο,τι δήποτε βρεθεί εκτεθειμένο.


Υπάρχουν όμως και πραγματικές συμμορίες όπως αυτή εδώ , η οποία σε χρόνο ρεκόρ άδειασε τις αποσκευές των άτυχων ιδιοκτητών αυτού του αυτοκινήτου. Δείτε με πόσο κέφι κάνουν πλιάτσικο , αυτά τα μικρά καθάρματα.Και να πει κανείς πως τους χρειάζονται όλ΄αυτά..

                                                               
Αυτή η καρακάξα πάλι δείχνει μιά προτίμηση σε κρεμάστρες. Ως φαίνεται τις χρειάζεται για τη φωλιά της. Τί πρόκειται να κρεμάσει άραγε;



Ενώ αυτό το εξυπνοπούλι προτιμά τα κορδόνια ενός παπουτσιού και το τηγάνι!!!
 ( Μαγειρεύουν οι καρακάξες;)

 

Γάτα  όμως να πέφτει θύμα ληστείας από γλάρο, σίγουρα δεν  έχετε ξαναδεί. Απλά απίστευτα, τόσο το θράσος του φτερωτού κλέφτη, όσο και η απάθεια της γάτας.


Την επόμενη λοιπόν φορά που θά χάσετε κάτι, μην ψάξετε τον κλέφτη  μόνο μεταξύ των συνανθρώπων σας . Υπάρχουν τσαντάκηδες και διαρρήκτες τετράποδοι και φτερωτοί απ΄ότι φαίνεται. Μην σας ξεγελά το αθώο ύφος. Είναι αδίστακτοι και διαθέτουν ποινικό μητρώο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου